Hlavní obsah
Článek

Pohřeb Věry Špinarové (†65) proběhl sice již v sobotu, a to za neuvěřitelné účasti lidí (přišlo jich přes čtyřicet tisíc), avšak doteď není jasné, kam se budou moci její fanoušci chodit poklonit zpěvaččině památce v budoucnu. Existuje sice rodinná hrobka, která by mohla přicházet v úvahu, zatím však vůbec není jisté, zda právě ta bude místem jejího posledního odpočinku.

„Zatím se o tom celá rodina usilovně radíme. Ještě ale není nic rozhodnuté,“ řekl Super.cz syn Špinarové Adam Pavlík. Právě na jeho bedrech byly všechny starosti s přípravou posledního rozloučení s jeho maminkou, navíc také péče o babičku, která přišla už o své druhé dítě.

Pavlík ale rozhodně neplánuje, že by hrob byl anonymní. „Bude to na veřejně přístupném hřbitově, kde, to zveřejníme,“ slibuje.

V poslední době se vyrojila také kritika vůči televizi Nova, která Věru Špinarovou krátce před úmrtím pozvala do pořadu Tvoje tvář má známý hlas, aby podpořila při zpěvu Jednoho dne se vrátíš Martina Dejdara. Diváci si všimli, že ze samotného pořadu ji vystřihli, přestože jiní umělci, jejichž písně zaznívaly v podání účastníků show a které k natáčení přizvali, vždy na obrazovce dostali prostor. Po náhlé smrti zpěvačky ale televizáci záznam najednou vytáhli a vytvořili si na něm vysoká čísla sledovanosti.

Nova se brání, že to bylo z čistě dramaturgických důvodů. Adama Pavlíka to nijak nevzrušuje.

„Nikdy jsme se nedomlouvali na tom, jestli to bude i v televizi, nebo jen na internetu. Upřímně je mi to docela jedno, netrápí mě to,“ dodal syn zesnulé geniální zpěvačky.

Reklama

Další články

Načítám