Hlavní obsah
Článek

Je vidět, že si každá žena nakonec prosadí svoje! Vztah Elišky Bučkové (34) a Jakuba Vágnera (42) už dospěl do takové fáze, že si modelka svého milého obléká podle vlastního vkusu, navíc dostal přísný zákaz holení!

„Z mé rodiny Kubu všichni milují, z jeho strany si myslím, že mě také mají rádi. Ze začátku to ale bylo složitější. Jemu říkali: ‚Ty ses úplně zbláznil! S modelínou? Ta bude mít nároky, nikdy s tebou nepojede na výpravu.‘ Mně zase říkali: ‚Máš kluka, který vůbec neví, co je to módní značka. Vždyť se na něj podívej!‘ Navzájem jsme pronikli do našich světů a díky tomu nám to strašně moc funguje. Jsme maximálně spokojeni,“ řekla Super.cz Eliška.

A pronikání oněch světů probíhá třeba takto: Eliška zajde do obchodu a koupí Jakubovi to, co by měl nosit.

„Stále má ještě větší hromadu věcí, které jsou na expedice a na ryby, ale už mám ohlasy, že do společnosti chodí hezky oblékaný. Ne že by předtím nechodil, ale trošku jsem si ho vystylovala. Mám ráda módu a v dnešní době radši kupuju oblečení jemu než sobě. Mám z toho větší radost,“ přiznala nám.

Taky moc ráda nevidí, když její druh použije holící strojek. „Včera to udělal. Ale to jel na čtyři dny do Stockholmu, tak po návratu už bude mít strniště. Mám ráda, když ho chlap má. Kubovi to strašně sluší. Když se oholí, tak je také strašně krásný, ale mám pocit, že je mladší než já,“ smála se Eliška.

Potkali jsme se na narozeninách jednoho obchodu s dětskou obuví. Prý za tím ale není třeba něco hledat, Bučková těhotná není.

„Už bych si to samozřejmě dokázala představit, ale zatím je to v plánu do budoucna. Máme přesně harmonogram a snažíme se to dodržovat,“ dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám