Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sympatická Hana Holišová (43), vítězka první řady show Tvoje tvář má známý hlas, má sice mnoho podporovatelů, najdou se ale i tací, kteří jí nemohou přijít na jméno. Proč?

S Hankou jsme si povídali v jistém obchodu s potřebami pro zvířecí miláčky, s jedním z nich se při rozhovoru mazlila.

„Julinku jsem si půjčila. Moc se mi líbí, ale můj pes by si na ní asi pochutnal. Je to boxer, krásně tematicky se tak hodí k Rockymu,“ řekla Super.cz Hanka v narážce na to, že v obchodě probíhala podpisová akce hvězd stejnojmenného muzikálu, v němž hraje lásku hlavního hrdiny Adrianu.

Součástí scénáře jsou i líbací scény s Honzou Křížem nebo Peterem O. Pechou.

„U líbacích scén se snažíme moc nesmát, což jde těžko, protože scéna před nám přijde humorná. Když jsme správně herecky položeni do role, zvládneme to. Občas se ale ozve smích i z publika. Přijde jim to vtipné, pak se nám chce také smát,“ svěřila se nám Holišová.

Pak jsme se dostali k reakcím lidí. Zatímco ti z Rockyho nebo diváci, kteří sledovali Tvář, jsou na ni milí, fanoušci seriálu Ulice už zdaleka tolik ne.

„Když jsme v seriálu Ulice hráli zamilování Veroniky Maléřové do faráře, kterého hrál Aleš Háma, neobešlo se to bez větších komentářů. I na benzínce, na ulici nebo na sociální síti, kde je to anonymní, tak si pouštějí pusu na špacír víc. To bylo náročné období,“ prozradila nám Holišová.

„Ti lidé si občas neumí uvědomit, že to nejste vy, že hrajete postavu. To, že hrajete vraha, neznamená, že jste vrah ve svém soukromém životě. Někteří lidé to nedokáží oddělovat, tak to mají náročné. A my s nimi,“ dodala mile působící Holišová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám