Hlavní obsah
Článek

Scenáristé filmů a seriálů, i těch určených pro celou rodinu, moc dobře vědí, že milostné scény umějí přilákat publikum. Do děje je tak zařazují i tvůrci takových projektů jako Ordinace nebo Ulice. Naposledy takovou scénou (ne)udělali radost herečce Stanislavě Jachnické, jíž vymysleli pikantní zápletku s o 22 let mladším kolegou Vukem Čelebičem.

Milostnou scénu představitelka referentky Denisy v Ulici Jachnická podle svých slov naposledy točila před dvaceti lety, a tak prý byla z Vuka a celkově z úkolu dost nervózní. „Nejenom že by Vuk mohl být mým synem, ale když jsme tuhle scénu točili, ještě jsme se moc neznali. Viděli jsme se asi podruhé v životě, a v takovou chvíli stud zkrátka přijde,“ netajila se s ne právě pozitivními pocity herečka.

‚Vášeň‘ na stole se navíc nepodařila nasnímat na první dobrou. „Myslím, že jsme ji točili minimálně desetkrát, panu režisérovi se pořád něco nezdálo dost dobré. Ale myslím, že si to spíš chtěl užít,“ usmívala se při vzpomínce Jachnická, kterou televizní diváci znají též ze seriálu Přátelé, respektive její hlas, kterým mluvila Phoebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám