Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Radek Filipi se poprvé objevil vedle své partnerky Lucie Bílé (58) na oficiální akci. Doprovodil ji na tiskovou konferenci k chystanému muzikálu Sestra v akci. Tolik blesků fotoaparátů prý nečekal.

"Že to bude tak velký, to jsem nečekal. Peru se s tím. Myslím, že to zvládáme. Koukal jsem, takové množství, to se mi nikdy nestalo. Je to velká akce, je to skvělý, hezký," řekl Super.cz Radek Filipi.

Zatímco všichni zdůrazňují věkový rozdíl, který ho s Lucií dělí, on to vůbec neřeší. Radek je mladší než Lucie o sedmnáct let. "Je to jenom nějaký číslo. Když se podíváte na Lucku, tak všichni musí smeknout. Je to krásná žena," usmíval se.

Lucie Bílá prozradila, že poprvé v životě je pro ni soukromý život důležitější než pracovní. To se jí prý v životě nestalo. "To se poslouchá moc hezky. To se mi povedlo asi něco zajímavého. Nedělám pro to vůbec nic, jenom jsem se zamiloval. K tomu není víc co dělat," usmíval se Radek, který Lucii dělá road managera.

"Jezdím s ní, doprovázím ji na cestách. Mám na starosti Lucku. Musím ji chránit. Chci jí být na blízku, když je cokoli třeba," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám