Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Bílá byla jednou z hvězd, která uctila památku zpěvačky Věry Špinarové na sociální síti, ale na pohřbu chyběla. A od fanoušků to, stejně jako třeba Karel Gott, pořádně schytala. Lucie Bílá prozradila, proč se pohřbu nezúčastnila.

"Nemyslím si, že člověk, který chybí na pohřbu, toho člověka nemiloval a nerozloučil se s ním. Měla jsem práci, kterou jsem nemohla zrušit. Rozloučila jsem se svým způsobem, zapálila jsem svíčku," řekla Super.cz Bílá, která však se Špinarovou neměla tak blízký vztah, jak by se mohlo zdát.

"Měla jsem ji moc ráda, vážila jsem si jí. Ale v životě jsme se potkaly jen dvakrát. Jednou na jevišti a jednou jen náhodou mimo. Z úcty k ní jsem napsala na Facebook, že moje muzikantská duše pláče. Neměly jsme osobní vztah," vysvětlila Bílá.

"Nemůžu říct, že by mě to nechalo lhostejnou, rozhodilo mě to hodně. Najednou jsem si uvědomila, jak je to strašně rychlý a krátký a já jsem tolikrát řekla, že jednou odejdu na jevišti, až mě zamrazilo. Už to nikdy říkat nebudu," řekla rázně zpěvačka a snažila se rozhovor odlehčit: "Pro zpěvačku je krásný umřít na jevišti, nebo při milování. To je to samé. Doufám teď, že to bude to druhé."

Špinarovou si moc přála přivítat v kulturním domě v Otvovicích. To už bohužel nestihla. "Hlavně můj tatínek ji hrozně miloval. Můj táta má letos osmdesátiny a moje velké přání bylo ji pozvat k nám do kulturáku, aby Věruška zazpívala. To už jsem bohužel nestihla," uzavřela Bílá.

Reklama

Další články

Načítám