Hlavní obsah
Článek

Václav Noid Bárta se po dlouhé době objevil na oficiální akci. Kvůli práci nemohl vynechat tiskovou konferenci připravovaného muzikálu Sestra v akci, kde bude hrát jednu z hlavních rolí. Soukromým otázkám se vyhýbal jako čert kříži.

"V muzikálu budu hrát mafiána, který má všechno pod palcem, Delores, kterou hraje Lucka Bílá, tak trochu vlastní. Jednoho dne se Dolores naštve, uteče do kláštera a já ji hledám," řekl Super.cz o své roli Noid.

Podobný příběh prožívá i v osobním životě, kdy mu utekla manželka Gábina a Vašek by ji moc rád dostal i s dcerou Terezkou zpátky. Zatím bohužel marně. "Kdyby to byla taky hra a skončilo to děkovačkou, bylo by to úžasný," povzdechl si Noid.

Psychicky je na tom bídně, ale bojuje. "Není to žádná procházka růžovým sadem, byly situace, kdy mi bylo líp. Musím ale pracovat dál, musím zajišťovat příjem, který jednou bude pro Terezku, a mám závazky pracovní i sportovní. Musím jet dál," řekl Super.cz.

Noid dál zůstává bydlet v domě v Mukařově, který pro rodinu postavil. Sám tam prý ale není. "Zůstávám dál v Mukařově, našel jsem si novou holku, papouška. Terezka andulce dala jméno Simonka. To je její sestřenice, kterou naprosto miluje. Všechny panenky a autíčka jsou Simonka," usmívá se Noid, který si s dcerou užil celý víkend a doufá, že si ji u manželky vyzvedne opět zítra. Dokud nerozhodne soud, manželé by měli mít dceru stejný počet dní v měsíci.

"Byli jsme doma v Mukařově, kam přijela opravdická Simonka, tak řádily na zahradě. V neděli jsme jeli na koně, tam jsme seli novou trávu na pláň, Terezka tou malou ručičkou házela, bylo to hrozně hezký. Je strašně šikovná, mám z ní obrovskou radost," dodal Noid.

Reklama

Další články

Načítám