Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je dnes ještě vůbec při zvětšení prsou prostor pro zlepšování? Na trhu jsou jen certifikované značky, materiály jsou bezpečné, tvarů a velikostí je nepřeberné množství. Pokud jste v ordinaci kvalitního plastického chirurga, nemohla jste prakticky šlápnout vedle. Nyní ale do Česka revoluce přišla – odlehčené silikonové prsní implantáty B-Lite!

Jak se vyznat v prsních implantátech? Liší se vůbec?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aby zvětšení prsou proběhlo úspěšně, je třeba zkombinovat kvalitní prsní implantáty s precizní prací a zkušenostmi plastického chirurga. Vlastnosti v současnosti nejlépe hodnocených prsních implantátů si až donedávna byly víceméně podobné. Špičkové silikony jsou navrženy tak, aby držely svůj tvar, ale přitom působily přirozeným a měkkým dojmem, samozřejmostí je bezpečnost a zdravotní nezávadnost. Každý typ má také něco navíc, čím se odlišuje od konkurence, rozdíly ale až doposud byly minimální. Dokud se neobjevily odlehčené implantáty B-Lite.

Když nemusíte řešit váhu implantátu, vyberete si velikost bez omezení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

B-Lite, první odlehčené implantáty na českém trhu, jsou o 30 % lehčí než běžné kvalitní značky. To mimo jiné znamená, že si můžete dovolit skutečně takový tvar a velikost implantátu, jaké odpovídají vaší představě. Nemusíte se přitom bát, že se vám kůže na prsou povolí pod jejich tíhou a nehrozí vám ani bolesti zad z příliš velké zátěže. Nižší váhu jistě ocení ženy, které pravidelně běhají a sportují, s B-Lite vás totiž silikony nijak neomezují. Jsou přitom stejně bezpečné jako ostatní nejprestižnější značky na trhu a jejich německý výrobce jim věnoval 10 let vědeckého výzkumu. Kontaktujte plastické chirurgy v Asklepionu a vyptejte se na další výhody odlehčených implantátů B-Lite.

Proč je váha prsních implantátů důležitá?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud uvažujete o zvětšení prsou, určitě máte představu jak o jejich velikosti, tak o tvaru. Vše ale vždy podrobně proberete s plastickým chirurgem při konzultaci. Ukáží vám jednotlivé typy a tvary implantátů, vyzkoušíte si je umístit do speciální zkušební podprsenky a možná budete překvapená, jakou zátěž větší prsa představují. Na klinice Asklepion dokonce umí vaše tělo naskenovat speciálním 3D simulátorem Vectra a na něm pak lékař vymodeluje nová prsa přesně podle vašich představ. Lékař také rozhodne o tom, zda umístí implantát pod sval nebo pod žlázu. I to má velký vliv na to, jak implantát zatíží tkáň a jak na něj bude působit gravitace. Samozřejmě že čím větší implantát, tím větší tíha.

Další články

Načítám