Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

To jsem nebyl já! Marně pátráte po tom, kdo udělal nový flek nebo díru v čalounění potahu vaší sedačky. Dopřejte si klid a vaší sedačce ochranu.

Proměna během 5 minut

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sedací souprava obvykle tvoří dominantu obývacího pokoje, a tak se není čemu divit, že chceme, aby nám dlouho vydržela krásná a čistá. V rodinách s dětmi nebo zvířecími mazlíčky to není vůbec jednoduché. Pokud si nepořídíte napínací potah, který vaše problémy vyřeší. Ochrání vaši sedací soupravu před drápky i zoubky vašich zvířecích mazlíčků. Taky už se nebudete muset bát dětských upatlaných ručiček od jídla nebo barev. Napínací potah překryje skvrny, díry v čalounění a jiné nedostatky staré sedačky, která se ukrývá pod ním. V podstatě na ni vytvoří nové čalounění.

Záchrana pro vaši sedačku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Napínací potahy jsou vysoce roztažitelné všemi směry a přizpůsobí se lehce každému typu sedací soupravy nebo křesla. Natáhnout i stáhnout je, je tak jednoduché, že by to zvládl možná i váš pes. Poté je můžete jednoduše vyprat v pračce. Ideální je mít potahy dvoje, jedny dát do pračky a užívat si změnu s jinou variantou potahu. Vaše sedačka bude stále čistá. Bez zvířecích chlupů, případně skvrn od jídla. Už se nebudete muset bát, co se děje, když zrovna nejste doma.

Sedačka pro všechny členy domácnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Návštěva vám nebude věřit, že nemáte novou sedací soupravu. Pokud vaše tajemství neodhalíte. Vybrat si můžete potahy šité ve Španělsku nebo Itálii. Cenově vás tato proměna vyjde rozhodně levněji než koupě nové sedačky, a zároveň je pohodlnější, než neustále upravování shrnujících se dek. Na sedačku teď budete moct pustit bez obav kohokoliv.

Změna interiéru kdykoliv si vzpomenete

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky napínacím potahům můžete sedačku nejen ochránit, ale i jednoduše proměňovat její vzhled. Stačí jedna sedačka a s napínacími potahy může vypadat každý den jinak. Vyberte si vzhled, který nejlépe zapadne do vašeho obývacího pokoje. Na výběr máte více než 60 barev a vzorů. Napínací potahy jsou na různé typy sedacích souprav (například rohovou nebo s dřevěnými područkami) a křesel (od ušáku přes klasické křeslo a až po relaxační). Prohlédněte si, jak jsou spokojení zákazníci, kteří už mají potahy doma.

Další články

Načítám