Hlavní obsah
Článek

Na molech Petru Faltýnovou (45), která se začátkem dubna o krok přiblížila ke čtyřicítce, už moc často nevídáme, když se ale na přehlídce jako modelka objeví, je o podívanou postaráno. Často totiž vyfasuje to nejodhalenější, co je z předváděné kolekce k dispozici. Stejně tak do focení různých kalendářů jde naplno. „Holky odvážnější fotky fotit nechtěly, a tak to prostě zbylo na mě,“ řekla nám po jednom takovém focení.

Že není stydlivá, dokazuje nejen na molech a před objektivy, ale i ve společnosti. Nebojí se transparentních látek, rafinované nahoty ve stylu oblečená neoblečená, modelů, na které by si jiné ženy netroufly. Jednak kvůli míře odhalenosti a pak, což s tím souvisí, kvůli tomu, že si třeba odhalení nemohou kvůli postavě dovolit. Ani s tím Faltýnová problém nemá, uvádí se, že disponuje mírami 90-60-90.

Petra momentálně pobývá v Miami se svým partnerem Davidem. „Když mi tento muž vstoupil do života, všechny mé fantazie se začaly plnit,“ napsala k jedné ze společných fotek. Pokud si tak (nejen) k narozeninám přála spokojený vztah, vyplnilo se jí to.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám