Hlavní obsah
Článek

Radek Filipi, nový přítel zpěvačky Lucie Bílé (58), poprvé promluvil o své minulosti a důvodu, proč si změnil své příjmení. Narodil se jako Fejerčák, před pár lety se z něj stal Radek Filipi. Důvodem je prý to, že se chtěl distancovat od své minulosti, především od příjmení, které nosí jeho biologický otec.

"Já ho za otce nepovažuju. Vůbec bych to slovo nepoužíval. To, že mi dal život, z něj otce nedělá. To z člověka dělá chování, činy," řekl Super.cz Radek Filipi.

"Ten člověk zklamal mě i moji celou rodinu. Hrozně ublížil mně i mámě. Nevídáme se od mých patnácti let," prozradil Radek na tiskové konferenci k připravovanému muzikálu Sestra v akci, kam přivezl svoji lásku.

Radkův otec je prý bez domova a proslýchá se, že by se chtěl s Radkem setkat. "Nevidím důvod, proč bych se s ním měl najednou vidět. Slyšel jsem nějaké zvěsti, že by se chtěl potkat. Ale já určitě zájem nemám a vidět se s ním nechci," upřesňuje s tím, že tuší, proč má otec najednou zájem. Tím je Radkova nová známost a mediální pozornost.

Kvůli špatnému vztahu s otcem si změnil Radek příjmení. "Někdo říkal, že jsem si ho změnil, protože jsem nějaký sňatkový podvodník, tak tady máte ten pravý důvod. Já se o tom člověku nerad bavím, víc bych k tomu nechtěl říkat. Nejsme v kontaktu, nebudeme v kontaktu," dodal rázně Radek Filipi.

Zatímco s otcem má nulové vztahy, skvěle vychází s maminkou i sourozenci. Maminka už Lucii Bílou poznala. "Přijaly se navzájem úžasně. Bylo to moc hezký," usmívá se.

Věkový rozdíl, který ho s Lucií dělí, rozhodně mamince nevadí. "Je to jenom nějaký číslo. Když se podíváte na Lucku, tak všichni musí smeknout. Je to krásná žena. Maminka je nadšená. Je ráda, že jsme šťastní, přeje nám to. To je asi to nejdůležitější," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám