Hlavní obsah
Článek

Rodačka z Moldavska Valeria Lukyanova moc dobře ví, jak poškádlit své fanoušky. Při provokování však dodržuje určité meze a duchovně zaměřenou bytost trápí, když je nařčena z obscénností.

Když jednatřicetiletá modelka, která momentálně žije v Mexiku, zveřejnila rajcovní fotku, na níž na sobě má jen sexy kalhotky a rukavice, kromě mlsných komentářů ji zahltily i kritické ohlasy přirovnávající Valerii k „ženám lehkých mravů“.

„Podle mého názoru jsou oplzlé fotky jen ty, na nichž holky ukazují úplně všechno. Tím myslím genitálie a bradavky. Jde o intimní partie, které na veřejnost nepatří. Slušné holky je odhalují jen před těmi, jež milují,“ tvrdí Valeria, mezi jejíž koníčky patří ezoterika, mystika a spiritualismus. „Já své intimní partie vždy halím. Uráží mě, když mě někdo srovnává s obyčejnými nahotinkami,“ dodala ublíženě.

Modelka s vizáží plastové panenky Barbie vyzdvihuje duševní rozměr člověka, což příliš neladí s její zálibou v úpravách zevnějšku. Valeria tvrdí, že to s plastikami nepřehání. Prý si nechala zvětšit jen prsa a nosí speciální kontaktní čočky, vzbuzující dojem větších duhovek. Jinak má jít o přírodní „výtvor“.

Reklama

Další články

Načítám