Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Erika Canela, vítězka kontroverzní brazilské soutěže Miss Bum Bum, v níž krásky soupeří o to, která má hezčí zadeček, naštvala feministky. V reakci na loňský mezinárodní skandál, v němž státy obvinily Brazílii z vývozu závadného vepřového masa, nafotila kampaň „Made in Brazil“. V ní jsou její vítězné partie orazítkovány právě nápisem z názvu kampaně, doplněné o razítko Platnost od 2017.

A byl rázem oheň na střeše: Feministkám to přijde přespříliš. Tvrdí, že díky podobným kampaním se na ženu nahlíží jako na kus masa. No, těžko říci, jak kdo nahlíží na ženy, ale faktem je, že dva pořádné kusy masa zajistily Erice nehynoucí světovou popularitu.

A akce s tetováním? Byla jen naoko v rámci této kampaně. Skutečnou kérku má modelka nad zadkem, a ta je spíše ve stylu Made in USA. Erika si totiž nad své pozadí nechala vytetovat Donalda Trupa. Ale to už je zase jiný příběh.

Reklama

Další články

Načítám