Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedno z nejsmutnějších období v životě aktuálně prožívá Zdena Studenková (69). Slovenská herečka před třemi týdny přišla o maminku Gertrúdu († 83).

Podle našich informací bojuje herečka se smutkem po svém. „Zavalila se prací. To jí vždy pomáhá,” svěřil se nám její velmi blízký přítel. Studenková v tomto období natáčí pro Českou televizi druhou řadu historického seriálu První republika, zkouší novou hru pro Slovenské národní divadlo, která bude mít premiéru v červnu, a kromě toho pravidelně sportuje.

Maminka známé slovenské herečky trpěla poslední tři roky onkologickým onemocněním. Její rodina jí ale o pravém stavu neříkala, aby ji zbytečně nezatěžovala. V posledních čtyřech týdnech života se stav paní Gertrúdy zhoršil natolik, že musela být hospitalizovaná v Národním onkologickém ústavu v Bratislavě. Před měsícem si pak Studenková vyslechla zdrcující zprávu, že jedna z nejdůležitějších žen jejího života zemřela.

Organizaci pohřbu si vzal na starost Braňo Kostka, životní partner Zdeny Studenkové. Kapelník vokální skupiny Fragile se postaral i o krásný hudební doprovod, během obřadu zazněly například písně skupiny Queen. „Já ti, mami, děkuji, že jsi ze mě vychovala pracovitého člověka, a věřím, že jsem pro tebe byla někdy i dobrou dcerou. Mami, odpočívej v pokoji,” zaznělo vyjádření Zdeny Studenkové ze záznamu během obřadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám