Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Prachařová (38) čeká miminko, což se už pozitivně projevuje na velikosti jejích ňader. Hluboké dekolty tak modelce ve čtvrtém měsíci těhotenství moc sluší a pánové rázem nevědí, kam směřovat své pohledy.

Nejinak tomu bylo i na natáčení nového klipu kapely The Tap Tap, nesoucí název Noha na kolejích, což je parafráze na píseň Wabiho Daňka Rosa na kolejích.

Těhotná Agáta zvládla strávit celý den v nadýchaných svatebních šatech s hlubokým výstřihem. Přestože ji, jak sama tvrdila, sužovala pořádná nevolnost, zvládla celodenní natáčení bez problémů. Společně s kolegy přitom odolávala studiovým živlům od umělého sněhu a větru až po déšť.

Agáta v klipu mimo jiné účinkovala s Dádou Patrasovou (67), jež s sebou vzala i svou věrnou (na rozdíl od manžela Felixe) souputnici, žížalu Jůlii.

Natáčení pro Dádu bylo náročnější než obvykle, protože se ráno dozvěděla o nečekaném úmrtí své milované kočky, což jí na náladě pochopitelně nepřidalo.

Celý klip k písni Noha na kolejích byl pojat jako nadsázka, kdy třeba svatební večeře měla připomínat tu "Poslední". The Tap Tap loni vydali novou desku i knihu, která shrnuje dvacet let jejich působení a přináší různé informace ze zákulisí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám