Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Aneta Christovová si už léta nic nedělá ze své váhy a ani s líčením a péčí o vlasy si hlavu neláme. Sází především na to, že je vtipná. "Od určitého věku by se měl člověk o sebe naučit starat, líčit se. Mně ale pořád nedochází, že v tom věku jsem. Já si pořád připadám jako dvacítka, i když tak nevypadám," řekla Super.cz se smíchem Aneta na zahájení jarní sezóny obchodního centra.

"Nechápu, proč mě pozvali, je to vtipný. Tak jsem nahodila alespoň oko. Jsem ale tak tlustá, že ty oči ani nejsou vidět," usmívala se moderátorka.

Christovová před časem změnila image a z brunetky se stala blondýnka. Vypadá to, že se ale zase vrací ke své původní barvě vlasů. "Nechápu, jak to vy blondýnky děláte. Podle mě člověk věnuje půl dne jenom hlavě. Umýt, různě namastit preparátama, abych na hlavě neměla takovýhle koště. Neustálé používání šíleného množství přípravků, aby to nějak vypadalo. Jdu zase do brunety. Budu se o sebe starat, až budu v důchodu, to budu mít čas, do té doby budu žít," dodala Christovová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám