Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudební projekt AquaBabes každý rok vyšle do světa nové talentované dívky, které dostanou možnost stát se úspěšnými členkami zavedeného hudebního uskupení. Letošní sestava talentové platformy už má pěkně napilno!

Pětice nadaných zpěvaček ve složení Mária, Petra, Markéta, Tereza a Stiliana totiž tento týden natáčela videoklip k nové písni Tvoje múza, kterou už brzy představí světu.

Tentokrát ale bylo natáčení pořádná makačka, holky musely totiž kromě taneční choreografie zvládnout doslova akrobatické kusy. Proč? Jedním z hlavních motivů, který se v připravovaném klipu objeví, je totiž létání. Na natáčení klipu se podívejte ve videu.

Dívky tak trávily značnou část natáčení zavěšené ve vzduchu na lankách. „Připoutané jsme byly pomocí speciálních popruhů, které nám připnuli na břicho, takže jsme si i trochu zaposilovaly,“ směje se drobná brunetka Mária. Naštěstí žádné z děvčat netrpí závratí! „Z výšek sice strach občas mám, ale jen když vidím přímo pod sebe. Při natáčení jsme se naštěstí držely celkem při zemi. Bylo to trochu jako na houpačce. Já navíc měla popruh, který už dřív "oblékla" hollywoodská herečka Eva Mendes,“ líčí tmavovlasá Petra.

Mladé zpěvačky se ještě před zahájením natáčení také pro jistotu snažily vylepšit svou fyzičku. „Už nějakou dobu se věnuju boxu, před natáčením byly ale moje tréninky častější a intenzivnější,“ říká na první pohled křehká blondýnka Markéta. I tak na dívky ale během natáčení občas padla únava.

„Bylo to dlouhé, v šatně jsme ale naštěstí měly velkou postel, na které jsme s holkami střídavě odpočívaly a pospávaly. Vždycky mě pak najednou vzbudil produkční, že musím rychle na plac,“ popisuje zážitky exotická kráska Stiliana.

Děvčata se nyní nemůžou dočkat premiéry klipu: „Moc se všechny těšíme! Opravdu jsme se snažily, takže doufám, že výsledek bude stát za to,“ přeje si benjamínek Tereza.

Organizátoři doufají, že letošní ročník sklidí s písní Tvoje múza minimálně podobný úspěch jako předešlé. Ty u posluchačů bodovaly s hitovkami Neříkej mi baby, Čistá jako láska a Nejsem další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám