Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stopám stárnutí nezabrání ani ten nejlepší plastický chirurg. Někdy to ale není ani žádoucí, pokud zůstane původní půvab.

Stejně to zřejmě chápou estetičtí profesionálové, kteří mají v péči dnes již pětasedmdesátiletou ikonickou americkou krásku 60. let, herečku a zpěvačku Raquel Welch. Je až neuvěřitelné, jak je její obličej podobný té krásné mladé dívce, kterou byla na vrcholu slávy. Takže, páni doktoři, klobouk dolů...!

Jak může být sexy i ve svém věku, dokázala hvězda filmů Milion let před Kristem (1966), Bandolero! (1968) či Tři mušketýři (1973) ve světlém kalhotovém kostýmku při propagaci filmu How to Be a Latin Lover v americkém Los Angeles.

Ostatně už v roce 1995 byla časopisem Empire zvolena jednou ze 100 nejsvůdnějších hvězd v historii filmu. Playboy Welch zařadil na třetí příčku seznamu 100 nejsvůdnějších hvězd dvacátého století a ještě v roce 2011 jí magazín Men's Health udělil druhé místo v seznamu nejžhavějších žen všech dob.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám