Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exceloval sice už v první řadě populárního pořadu Tvoje tvář má známý hlas a momentálně se vysílá už třetí řada s úplně jiným obsazením, s převlékáním za slavné kolegy ale Adam Mišík nekončí.

„Máme v červnu koncert, tak se ještě jednou vrátím do role Miley Cyrus a dám si to ještě jednou,” avizoval zpěvák k připravovanému koncertu účastníků zmíněné soutěže v pražské vysočanské aréně. Adamovi byla role americké zpěvačky vybrána, on si ale sám zvolil píseň. „Písničku jsem si vybral. Říkal jsem si, jestli Miley, tak jedině na kouli,” řekl Adam, který proměnu v rebelku Cyrus považuje za svou největší výzvu v televizní soutěži.

A jak reagovala zpěvákova přítelkyně Diana Kratochvílová na to, že svého přítele viděla v ženských šatech? „Pro ni to bylo asi divný, ale já osobně stereotypy nevnímám. Spíš jsem byl překvapený, jak to český divák přijal. Dodneška, když hrajeme tuhle píseň na náměstích po celé České republice, tak lidi šílej,” řekl Adam Mišík a jedním dechem dodává: „Je důležitý zbořit předsudky lidí takovou věcí. Lidi jsou ochotni přijmout cokoli, záleží na tom, jak se jim to podá.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám