Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos oslaví 54. narozeniny, ale na jejím těle to absolutně není znát. Yvetta Blanarovičová (60) nemá gram tuku navíc a celulitidu zřejmě v životě nepotkala. Není divu, že nemá problém se před fotoaparátem a kamerou svléknout do prádla. Tohle tělo nepotřebuje ani retuš!

"Není to nic jednoduchého, ale z filmové branže jsem zvyklá na leccos. Máme desetileté výročí s mým kadeřníkem Liborem. On je geniální v tom, že mě přesvědčí na leccos. Máme za sebou tři focení a vždycky to bylo něčím extravagantní, speciální. A teď je to tedy hodně nahé," řekla Super.cz Yvetta. "Stydím se dostatečně," usmívá se herečka.

Modelky před takovým focením dřou v posilovně a drží hladovku. Jak to má Yvetta? "Nejsem modelka. Takže ranní sprcha, kafíčko, šampíčko a šla jsem," prozrazuje.

"Nedržím žádnou dietu. Spíš je to o tom, že i v divadle musím být v kondici. Abych mohla vydýchat své role. Nemůžu si dovolit ležet u televize a jíst brambůrky," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám