Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příští rok tomu bude dvacet let, co byla Alena Šeredová (46) zvolena druhou nejkrásnější Češkou. Modelka a herečka, která se usadila v Itálii, ale vypadá stále skvěle, o čemž jsme se sami přesvědčili, když zde minulý týden otvírala trojici butiků v obchodním centru na Chodově.

Poté, co jsme s ní rozebrali rozpad manželství s Gianluigim Buffonem a vleklý rozvod, tak jsme ji požádali o recept na skvělou postavu. „Snažím se na sobě pracovat. Je to trošku jiné než ve třiceti. Vždyť mně brzy bude čtyřicet,” říká Šeredová. „Pravidelně cvičím od pondělí do pátku, jelikož to nemám moc ráda, tak to beru jako práci. V sobotu a v neděli, když si má člověk užívat volný víkend, tak necvičím. To ale zase hraju s klukama florbal, nebo hokej,” popisuje své aktivity Šeredová.

Alena si musí hlídat jídelníček, protože je prý od přírody velký jedlík. „Občas musím zamknout pusu a nedat si to, na co mám chuť, a spíš jíst to, co tělo potřebuje. Občas si nedám dvě piva, ale jen jedno a ono se to pak udržuje.”

Nejvíc Šeredová hřeší během svých návštěv České republiky. Mohla by se utlouct po gothaji s cibulí a miluje český chleba se sádlem. „Dostala jsem od dědy sádlo se škvarkama,” tetelí se kráska, která si do Itálie vozí dokonce český chléb, který si zamrazuje.

Reklama

Další články

Načítám