Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vašek Noid Bárta (43) už vzdal záchranu manželství. Jeho manželka Gábina už měla dávno jiný život, o čemž neměl ani tušení. "Psychicky jsem na tom byl lépe, ale i hůře. Chtěl jsem Gábinu, než se ukázalo, že je zbytečné ji přesvědčovat o tom, jaký jsem," řekl Super.cz Noid.

Gábina jako hlavní důvod rozpadu manželství uvedla Vaškovu závislost na alkoholu. "Ze dne na den jsem položil i toho malého panáčka po koncertě. Chtěl jsem, aby nevěřila pozlátku a falši. Ale protože už měla svůj cíl, plán a svůj život, bylo to marné. Ostatně své jistě řeknou kolegové z divadla, kapely. Znají mě. Ale jak říkám. Když ta nevěra praskla, tak jsem si řekl, že lepší hrůzný konec než hrůza bez konce," dodal Noid.

Rozvodová bitva se ale rozhořela naplno. Noid na sociálce řeší péči o dceru, Gábina zase na policii to, že našla pod autem sledovací zařízení. Tohle manželství už se evidentně dobrého konce nedočká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám