Hlavní obsah
Článek

Krása není všechno, ale když má dívka půvabnou tvář a dokonalé křivky, když se navíc k tomu všemu ještě výrazně odlišuje od miliónů hezkých, avšak tuctových dívek, má vyhráno! Své by o tom mohla říci modelka a příležitostná česká herečka Markéta Galuszková. Mrkněte do fotogalerie na to, jakým tělem zaujala pány ve Spojených státech filmová partnerka Karla Rodena z filmu Fotograf!

„Můj vzhled je v USA mnohem žádanější než v Česku, Američané obdivují můj vzhled panenky. Dokonce mě v LA zastavují lidé na ulici a hodně chválí. Líbím se i malým holčičkám a jeden cizí pán v autobuse mi chtěl políbit ruku,“ směje se Galuszková, která sice působí jako lolitka, ale je jí už čtyřiadvacet.

„Někteří mě rovnou označují za panenku z Ruska. To ale nevím, kde vzali,“ diví se.

Ve Státech je v krátké době potřetí za sebou kvůli pracovním nabídkám. „Ozvalo se mi asi dvacet fotografů z Los Angeles a okolí. Byli ale i tací, kteří mě chtěli fotit opakovaně po mých předchozích návštěvách. A byla jsem i svědkem toho, že se ve společnosti chlubili tím, jak fotili holku z prestižního pánského časopisu,“ naráží Markéta na svou spolupráci se slavným magazínem, který má v logu králíčka.

„Každé focení trvalo skoro celý den. Je to vyčerpávající. Všichni si myslí, že si tam jen užívám dovolenou, ale kdyby viděli to tempo, asi by koukali. K moři se podívám jednou do týdne, pokud u něj tedy zrovna nefotíme,“ směje se rošťanda s vizáží nevinné dívenky.

Dostala prý také nabídky na natáčení. Bude ale muset drtit angličtinu. Zatím ji prý nemá na takové úrovni, aby si na plátno troufla v cizím jazyce, takže ji musí doprovázet překladatelka.

„Můj sen je prosadit se celosvětově a dokázat to, že i malá modelka může být úspěšná,“ dodala 153 centimetrů vysoká dívka, která se nyní pracovně chystá do Číny, Thajska a Londýna.

Reklama

Další články

Načítám