Hlavní obsah
Článek

Tohle tedy bude pro mnohé příznivce této hvězdičky pořádné překvapení! A s otevřenou pusou na to budou zírat i podporovatelé zhýralé partičky Walda Gang. Jak jsme již informovali, tato banda nemůže vystupovat od loňského června, kdy zkolaboval zpěvák Vláďa Šafránek. Má velice vážné zdravotní potíže, včetně plicní hypertenze a trablí se srdcem. Jeho vyhlídky do budoucna jsou nejisté. Kdo ho má nyní zastoupit?

„Šafrda má jít na náročnou operaci srdce a minimálně do konce června má od lékařů zákaz vystupovat. Fanouškům už chybíme, tak jsme se po domluvě s Vláďou shodli na tom, že seženeme někoho, kdo ho zatím zastoupí,“ řekli nám pánové z pěveckého cirkusu, který baví diváky hlavně rockovými předělávkami nesmrtelných vypalovaček.

A záskokem není nikdo jiný, než Miro Šmajda (35), stříbrná SuperStar z roku 2009. Tomu se kdysi kvůli dávno zmizelé dlouhé kštici někteří vysmívali; říkali tehdy, že vypadá jako holčička. Jenže nikdy nikdo mu nemohl upřít to, že co se týče rocku, dokáže to drsně rozjet.

„Ozvali se mi kluci s tím, že by potřebovali kvůli Vláďovi pomoci. A protože jde o kamarády, hned jsem souhlasil. Snažím se teď naučit repertoár. Ale je to těžké. A stále kvůli Šafrdovi i kvůli svým vlastním závazkům věřím, že jsem fakt jen na záskok. K téhle skupině Šafrda nedomyslitelně patří,“ svěřil se nám slovenský zpěvák.

První vystoupení má mít už za pár týdnů. Uvidíme, jak ho fanoušci Walda Gangu přijmou a jak mu účinkování v téhle kapele půjde!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám