Hlavní obsah
Článek

Nejen dospělé dívky mají své soutěže krásy! Existují i klání, v nichž bojují ještě prakticky mrňavé holčičky. Jednu takovou nyní vyhrály čtyřleté škvrně a jedenáctiletá dospívající slečna. Mrkněte do fotogalerie!

Vítězkou se v kategorii Miss Princess mini (od čtyř do sedmi let) stala neuvěřitelně roztomilá a bezprostřední Maruška Dragounová (4) z Ostravy, v druhé kategorii osm až dvanáct let pak jedenáctiletá Daria Molosag z Prahy.

„Podle mě je ve finále úplně jedno, kdo vyhrál. Za mě osobně úplně všechny. Ty malé slečinky si to opravdu užily a zaslouží uznání. Vím, že tyto soutěže mnoho lidí kritizuje za to, že malým dívkám mají snad ničit dětství. Možná to tak někde je, u nás ale ne. Je to pro ně hra a zábava, nikdo je do ničeho netlačí, jde o to setkat se s dalšími holčičkami a užít si společné chvíle. Zájem byl obrovský, úplně mi to rvalo srdce, když jsem musela stovky holčiček odmítnout, ale bohužel finále není nafukovací,“ řekla nám bloggerka Dominika Myslivcová, která soutěž pro malé dívky pořádá.

Mezi soutěžícími byla třeba i Vanessa Berousková, jejíž otec je ze slavné cirkusové rodiny a maminka patří ke klanu Kočků. Sice ve své kategorii nevyhrála, zaujala ale a porotci jí přisuzují velkou budoucnost.

Finále se konalo v centru Prahy v jenom z luxusních hotelů, nechyběli na něm například Michal David, Maxim Turbulenc nebo zpěvačka Karolína Tothová. Porotkyněmi byly i Romana Pavelková nebo Česká Miss Andrea Bezděková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám