Hlavní obsah
Článek

Nejstarší dcera Demi Moore a Bruce Willise, osmadvacetiletá Rumer, přijala nabídku zahrát si v seriálu Empire a v těchto dnech má plné ruce práce s jeho propagací. Producenti nejspíš vsázejí nejen na její talent, ale i na známé jméno. Její postava se jmenuje Tory Ash a diváci v ní mohou najít podobnost s Amy Winehouse.

Empire je seriálové rodinné drama zasazené do prostředí hudebního byznysu s Terrencem Howardem a Taraji P. Henson v hlavních rolích. Ve vedlejších se v něm objevily třeba Kelly Rowland, Jennifer Hudson, Courtney Love, ale i Naomi Campbell. Ale zpět k Rumer.

Ta je pro světla reflektorů jako zrozená. Nejen pro slavné rodiče, ale hlavně pro její talent. Vedle herectví také skvěle tančí a zpívá. Na kontě má třeba vítězství ve dvacáté řadě soutěže Dancing With The Stars, roli Roxie Hart v muzikálu Chicago i koncerty s kapelou.

Užívá si všechna tato odvětví šoubyznysu. Na otázku, které z nich je jejímu srdci nejblíž, jestli je to natáčení, divadlo nebo koncerty, uvedla, že má ráda okamžitou zpětnou vazbu publika a skandování a povzbuzování, které jí vlévá energii do žil, takže koncertování co do oblíbenosti nejspíš vede. Na Broadwayi přece jen lidé tak často bujaře neskandují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám