Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Od pondělního rána, kdy se objevila zpráva, že Věra Špinarová (†65) v neděli večer zemřela, nedělá její syn Adam Pavlík nic jiného, než že poskytuje vyjádření a zařizuje její sobotní poslední rozloučení. V pátek odpoledne Super.cz ale přiznal, že je na hranici kolapsu a nemůže dál.

„Je toho hrozně moc. Čím víc se blíží pohřeb, tím víc to na mě dopadá. Je to o ničem. Možná to bude znít blbě, ale přeju si, ať už je to za námi, ať se s mamkou rozloučíme a je od všeho pokoj. Mám s tím vším spoustu starostí. Momentálně začínám už kolabovat. Už vážně nemůžu dál,“ přiznal nám vyčerpaný Pavlík.

Některé sice překvapilo, jak často v posledním týdnu dával i do televizí prohlášení, sám Pavlík ale říká, že mediální prezentaci nesnáší a že se prakticky obětoval kvůli cti a památce zesnulé maminky.

„Dělal jsem to jen z toho důvodu, abych mamku bránil a uváděl různé věci na pravou míru, protože jsem nechtěl, aby se psaly fantasmagorie. Upřímně i věci ohledně pana Vávry mi vzaly neskutečné množství sil. Budu rád, když už ten hon skončí,“ pokračoval Adam.

Připouští, že kromě nejtěžších okamžiků v sobotu, kdy se naposledy s matkou Věrou Špinarovou rozloučí v její milované Ostravě, na něj tíha její smrti dolehne naplno příští týden, až všechen ten zmatek najednou utichne a on bude mít čas zastavit se a utřídit si myšlenky.

„Je to možné. Budu se tomu snažit bránit, ale mám strach, že se neubráním. Pak ale už nebudu s nikým komunikovat. A co bude dál? To netuším. Nejsem schopný si v hlavě nic utřídit. Momentálně v ní mám zmatek. Musím se soustředit na pohřeb, pak uvidíme, co mi hlava dovolí,“ dodal syn národem milované zpěvačky.

Reklama

Další články

Načítám