Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není pochyb, že velšská modelka a bývalá účastnice reality show Big Brother Imogen Thomas (28), je pořádné číslo, vždyť se také nejvíce proslavila mileneckými aférkami s několika slavnými fotbalisty. Město hříchů Las Vegas je tak pro tuto divu jako stvořené. Jako správná dračice si vyzkoušela, co toto místo nabízí a u všeho byla zatraceně sexy. Posuďte sami...

Imogen nejdřív na svůj Twitter napsala známou frázi: „Co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas,“ a poté si začala náležitě užívat. Minulý týden se nejdříve kroutila pod sprchou u bazénu, pak si vyzkoušela tanec u tyče a nakonec se vrhla na jízdu na rozzuřeném býkovi, samozřejmě jen umělém.

Imogen Thomas se nejvíce dostala do povědomí lidí koncem května, kdy vyplavala na povrch její milostná aféra s hvězdou týmu Manchester United Ryanem Giggsem. Ten byl přitom do té doby považován za ctnostného manžela a otce dvou malých dětí. Mezi její další slavné fotbalové skalpy patří například Cristiano Ronaldo, Dwight Yorke, Jermain Defoe či Matthew Collins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám