Hlavní obsah
Článek

Nejsou to už měsíce, ale dokonce roky, co se rozpadlo manželství Aleny Šeredové (45) a Gianluigiho Buffona. Přestože si oba dávno žijí svým životem a mají nové partnery (Gigiho přítelkyně Ilaria D’Amico fotbalistovi dokonce porodila syna), tak jejich manželství stále není rozvedené.

V křesťanské Itálii prý trvá proces rozvodu déle než u nás. „Ve Vatikánu se asi snaží, aby si to lidi rozmysleli. Já jsem ale tvrdohlavá Češka a nic si rozmýšlet nebudu,” popsala své zdůvodnění průtahů Alena.

Modelku a herečku příliš netrápí, že je se známým italským fotbalovým brankářem stále spojená manželským svazkem. „Nijak na to netlačím, protože pro mě se nic nezmění. Já jsem si do dokladů nenechala zapsat, že jsem vdaná, a tím jsem byla inteligentní, teď si tam nemusím nechat zapsat ’rozvedená’. Chvíli, kdy s tebou ten člověk nežije, vnímám jako ten pravý rozvod,” říká Vicemiss České republiky pro rok 1998, která se s partnerem podílí na výchově devítiletého Louise Thomase a sedmiletého Davida Lee.

Jediné, s čím se musí Alena smířit, je skutečnost, že se už nebude moct vdávat v kostele. Jak se zdá, tak ani to ji netrápí. „Nejen já si to nebudu moct dovolit, ale ani někdo jinej. Takže někdo jinej má holt smůlu,” s roztomilou škodolibostí uvedla Alena Šeredová a dále dodala: „Navždycky budu aspoň v kostele jediná.”

Reklama

Další články

Načítám