Hlavní obsah
Článek

Poznali jste ji vůbec? Tohle je prosím pěkně známá moderátorka Snídaně s Novou Zora Hejdová (33). Když jsme ji ale potkali na akci ve zverimexu, vůbec jsme ji nepoznali. A přestože má ve smlouvě klauzuli, že nesmí změnit vzhled, zapomněla se šéfů zeptat a z blondýnky je nyní skoro bruneta. Podívejte se na rozhovor ve videu a přečtěte si, jak moc si s tímhle problémem láme hlavu!

„Ještě jsem od diváků žádnou stížnost nedostala, asi moji barvu vlasů neřeší. Mám to teď trošku tmavší, ale to se za chvíli vymyje. Je to jen na pár týdnů,“ dušuje se Zorka.

Když jsme ji upozornili na to, že ve smlouvě určitě bude mít ujednání, podle něhož nesmí bez povolení měnit vzhled, potvrdila nám to.

„To tam mám, ale myslím, že ta změna není tak výrazná. Vůbec mě ale nenapadlo se někoho zeptat. Ještě jsem vlastně na Nově s touto barvou vlasů nebyla. Uvidíme, co mi zítra (rozhovor jsme natáčeli ve středu – pozn. red.). řeknou. Možná bude pokutka, možná mě nepustí na obraz. Ale sehnat ve čtyři ráno někoho jiného, to je dost obtížné. Tak snad to projde,“ pevně věří Zorka, kterou baví každá změna vzhledu.

Hejdová takhle předělaná dorazila na podpisovou akci hvězd muzikálu Rocky v jistém obchodě se vším pro zvířecí mazlíčky. Sama v dílku, které se naposledy představí devátého dubna a pak až zase na podzim, hraje Linu McKennu.

A jak to mají Hejdovi doma se zvířaty?

„Máme psa, čas na něj je. Snažíme se práci trochu omezovat i kvůli pejskovi. A jednou má náročnější den jeden z nás, zatímco druhý to má volnější,“ dodala moderátorka, která se ve videu vyjádřila i k plození potomků.

Reklama

Další články

Načítám