Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla to velká lovestory, na které se živil český bulvár. Syn bývalého premiéra Tomáš Topolánek a finalistka České Miss Simona Dvořáková už ale dávno netvoří pár a oba si dokonce našli partnery. Simonu požádal její pohledný italský přítel o roku a on se ve společnosti pravidelně objevuje se svou oficiální přítelkyní.

Vypátrali jsme, že Tomášovou novou partnerkou je Tereza Michovská, PR manažerka a mediální konzultantka, která se stará o luxusní módní značky.

Přestože to na první pohled není patrné, tak mezi partnery je patnáctiletý věkový rozdíl. Je pravda, že Tomáš je oproti svým vrstevníkům zralejší, ona je zase známá tím, že nezkazí žádnou legraci. „Ti dva se tak dlouho hledali, až se našli. Výborně se doplňují,” říká jejich společný přítel.

Pár se objevil ve společnosti již několikrát, ale většinou se vyhnuli pozornosti médií. Poprvé je zaznamenala naše fotografka na zahájení Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. Na otevření tří butiků v obchodním centru na pražském Chodově už bylo nad slunce jasné, že patří k sobě.

Související témata:
Vermont

Reklama

Další články

Načítám