Hlavní obsah
Článek

Český Ken Robert Paulat (44) by měl co nejdřív navštívit kasíno, nebo si vsadit ve Sportce. V poslední době totiž nemá zrovna štěstí v lásce. Před dvěma lety se po deseti letech rozvedl se svým dlouholetým partnerem a nyní mu zkrachoval další vztah.

Na začátku roku jsme vás informovali, že se český model zasnoubil se svým o osmnáct let mladším partnerem Jirkou. Láska ale páru dlouho nevydržela. „Rozchod mě mrzí, ale nebylo zbytí. Jelikož jsem byl deset let ženatý, tak jsem nejspíš nebyl připravený na tom s někým žít. Náš věkový rozdíl se navíc víc a víc prohluboval,” prozradil důvody rozchodu Paulat a dále dodal: „Věnuju se teď hodně práci a Jirka neunesl, že se mu nemohu tolik věnovat. Rozhodli jsem se, že se Jirka odstěhuje, protože nemělo smysl budovat vztah, o kterém jsem věděl, že nemá budoucnost.”

Paulat byl prý zaslepený gestem svého mladšího partnera, který ho požádal o ruku během romantické večere. „Pokud buduju vztah, tak potřebuju vědět, že to bude do konce života. Uvědomil jsem si, že nejsme stejní a já potřebuju člověka, ke kterému musím vzhlížet,” říká.

Přestože je Robert single, tak se nevzdává myšlenky na to stát se otcem. „Poohlížím se po náhradní matce. Momentálně je tato možnost legální v Americe, Anglii a na Ukrajině. Můj největší sen je poznat někoho, kdo by se mnou vychovával mé budoucí dítě,” říká Robert Paulat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám