Hlavní obsah
Článek

Modelka Andrea Verešová (43) přišla přebírat šek pro svoji nadaci v modelu, v němž se jí opět nikdo nezvládal dívat do očí. Relativně střízlivé sáčko měla rozepnuté tak, že ukázala většinu svého dekoltu. Že by chtěla tímhle pohledem naznačit, že by částka mohla být ještě větší?

"To by nám samozřejmě nevadilo. Za dětičky kopu a jsem šťastná, když mohu podpořit ty potřebné a přerozdělit dost peněz pro ty, kteří to nejvíce potřebují. Ale tak sexy nejsem, vždyť mám jenom sako a kalhoty," tvrdila. "A výstřih někdy musí být, vždyť jsme ženy. Ale jsem pojištěná, pod sakem mám hezké bodíčko, aby nedošlo k nějakému faux pas," ujistila nás, že sako neoblékla na nahé tělo, jak to na první pohled vypadalo.

"Je dobré být rafinovaný, ta móda je podle mě o tom, má být rafinovaná, má bavit, má být sofistikovaná a zajímavá," dodala Andrea, která si sako navrhla sama v rámci značky, kterou vytvořila spolu s kamarádkou Zuzanou Lešák Černou, z níž jde třicet procent z výtěžku právě na její na nadaci, která podporuje talentované děti ze sociálně slabších rodin a dětských domovů. "Už jsem se dostala do věku, kdy nechci od života jen brát, ale i dávat. Děti povyrostly a nadační fond je moje třetí dítě, které mi dává radost a pocit zadostiučinění," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám