Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Denisa Nesvačilová nás vyděsila svojí extrémně štíhlou postavou. Štíhlá byla vždycky, ale když jsme ji potkali ve společnosti tenhle týden, bylo to až moc. "Ve stresu hubnu, teď mám padesát kilo, ale dotáhla jsem to i na sedmačtyřicet, dokonce jsem skončila na kapačkách," svěřila se Super.cz.

Správně jsme odhadli, že stres v jejím případě způsobil rozchod. Denisa, kterou známe z posledních Básníků anebo z filmu Miluji tě modře, chodila přes půl roku s režisérem Danem Pánkem. "Už spolu nejsme. Občas se stane, že se ty cesty rozejdou a je potřeba se s tím srovnat," přiznala nám.

"Bylo to na víckrát, jednou to vzešlo z jeho strany, pak zase z mojí, takže to byla taková kooperace. Nechci to rozebírat, je to soukromá věc," dodala Denisa, která se těší na filmový festival do Plzně a čeká ji zajímavá pracovní nabídka. "Už to snad bude růžovější, a jak jsem teď zhubla, může si mě najít někdo, kdo má rád hubené holky," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám