Hlavní obsah
Článek

Modelka z pánských časopisů, televizní osobnost i spisovatelka Katie Price (45), která si říká Jordan, rozhodně nepatří k ženštinám, které znají slovo stud.

Tato už pětinásobná mamina, jež patří k obletovaným britským celebritám, se naposledy svlékla na dovolené na Maledivách.

Díky svým obřím silikonům byla opravdu k nepřehlédnutí. Celkový pohled na tuto obnaženou celebritu kazily jen jizvy, které slavné krásce zůstaly na památku po celkem osmi operacích.

Katie si totiž svá ňadra nechala několikrát zvětšit i zmenšit, což je celkem fuška i pro ty nejšikovnější plastické chirurgy. Ač to na první pohled nevypadá, Katie je rodinný typ a pět dětí jí prý nestačí.

„Jsem šťastná, že mám pět potomků. Jsou ženy, které touží mít děti, a nemohou mít ani jedno. Ale zabilo by mě, kdyby mi lékaři řekli, že už žádné další mít nemohu. Chci ještě tři,“ nechala se nedávno slyšet odvážná mamina.

Katie se poprvé stala maminkou ve 24 letech, kdy porodila syna Harveyho, jehož otcem je fotbalista Dwight Yorke. Se zpěvákem Peterem Andrem má syna Juniora a dceru Princess Tiaamii. Kieran Hayler je tatínkem holčičky Bunny a kluka Jetta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám