Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Návaly horka, noční pocení, nespavost i výkyvy nálad v přechodu dávají zabrat mnoha ženám. O tom, že přechod není „procházka růžovým sadem“ jsem se bohužel přesvědčila osobně. Před padesátkou začaly potíže nevinně, nejprve pouze v podobě nepravidelné menstruace, postupně ovšem začalo peklo. Nakonec jsem měla pocit, že život už stojí jen za starou bačkoru.

Přechod doslova paralyzoval můj život

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stačilo totiž několik měsíců a potýkala jsem se s návaly horka, propocenými koláči v podpaží a zpocenými vlasy přilepenými k čelu. Navíc se přidal i špatný spánek a noční pocení. Díky hormonálním změnám mi vypadávaly celé chomáče vlasů. V práci i doma jsem nebyla schopná fungovat. Únava, výkyvy nálad, skleslost a nechuť do života si tvrdě vybíraly svou daň. Co si budeme povídat, pohled do zrcadla mi na náladě taky nepřidal. Řídké vlasy, ofina vlhká potem a pocení, kterému nezabránil ani arzenál antiperspirantů v podpaží. Kdykoli jsem opustila dům, tahala jsem v kabelce dvě trika na převlečení… Hrůza a děs!

Nečekané vysvobození

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Divím se, jak to se mnou mé okolí mohlo vydržet. Naštěstí jsem v té době musela do lékárny a sympatická magistra, když mě viděla, hned tušila, která bije. S úsměvem mi doporučila novinku na trhu - doplněk stravy Mensicol obsahující extrakt drmku a inulin. Už během prvního měsíce užívání jsem pozorovala zlepšení a nyní, kdy užívám druhé balení, už ani nevím, že jsem v přechodu. Návaly horka i další obtíže zmizely a v noci se konečně vyspím.

Vlasy zdevastované přechodem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Co si ale počít s vlasy, ze kterých mi po měsících hrůzného přechodu moc nezůstalo? Vyzkoušela jsem kdeco, ale vlasům se růst stále nechtělo. Nakonec jsem na eshopu narazila na produkt, který mě zaujal svým názvem. Vlasové hnojivo, co to je? Nakonec jsem si řekla, že za zkoušku nic nedám, a přípravek objednala.

Vlasy zachránilo hnojivo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A přípravek s prapodivným názvem zabral! Po Vlasovém hnojivu vlasy přestaly vypadávat a začaly růst jako divé. Zjistila jsem, že hnojivo obsahuje vysoké dávky biotinu a celou řadu účinných látek včetně aminokyselin a látky MSM. Tu jsem v jiném přípravku na vlasy hledala marně. Hnojení se vyplatilo, konečně mám zase zpět své husté vlasy i ztracené sebevědomí.

Další články

Načítám