Hlavní obsah
Článek

Francouzská herečka Juliette Binoche (53) na premiéře filmu Ghost in the Shell všem vyrazila dech. Jindy umírněná dáma změnila účes a oblékla šaty s hlubokým dekoltem, takže vzbuzovala podezření, že se napila elixíru mládí.

Filmová diva, která se uplatnila v evropské i hollywoodské kinematografii, vypadá po padesátce dokonce lépe než ve válečné romanci Anglický pacient, díky níž se před dvaceti lety dočkala Oscara. Film, v němž si Juliette zahrála s Ralphem Fiennesem a Willemem Dafoem, už patří do historie, ale představitelka hlavní ženské role jde proti proudu času.

Juliette Binoche v New Yorku omládla o celou generaci. V černých šatech předvedla výstavní dekolt a obešla se dokonce bez podprsenky. Uznávaná herečka z filmů Nesnesitelná lehkost bytí či Čokoláda dokonce zastínila i hlavní hvězdu sci-fi filmu Ghost in the Shell Scarlett Johansson (39), která s krátkým sestřihem přílišným půvabem neoplývala. Přestože je Juliette o 21 let starší, díky jejím dokonale padnoucím šatům nebyl věkový rozdíl patrný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám