Hlavní obsah
Článek

Do Česka jezdí Alena Šeredová (46) ze svého druhého domova v Itálii poměrně často, ale její návštěvy za příbuznými se nesou v utajeném režimu. Po delší době dorazila Alena do své domoviny oficiálně, aby zde otevřela prodejnu kultovní americké značky.

Šeredová přijela jen na otočku bez synů Louise Thomase (9) a Davida Lee (7). Nedoprovázel ji ani její současný partner miliardář Alessandro Nasi. „My se nedoprovázíme na pracovní záležitosti. My se doprovázíme jen na prázdniny. To je takový volný vztah,” vysvětlila nám s úsměvem modelka a příležitostná herečka.

Přestože krásce dal zabrat rozpad manželství s fotbalistou „Gigi“ Buffonem, tak Alena působila svěže a plná pozitivní energie. „Máme se fajn, jsme víc než rodina, jsme spíš takovej správnej tým. Myslím si, že když si lidi rozumí, tak jde všechno líp,” říká Alena, pro kterou byly v nejtěžším životním období zjevně oporou její synové: „My jsme s klukama parťáci a i v blbých situacích se z toho umíme nějak dostat.”

Přehodnotila Šeredová po nepříjemné životní zkušenosti partnerské vztahy? „Po tom, co se věci staly, by bylo jednoduché říct: ’Kdybych já nezahodila kariéru, mohlo to být jinak’. Na druhou stranu mám dva krásné kluky a padesát procent z nich je z táty. V tu chvíli on bude vždycky člověk, kterého jsem si vybrala a nikdy bych si nedovolila na něj dneska nadávat,” vysvětluje Alena.

Zrada životního partnera a otce dětí v ní ale zanechala nesmazatelnou stopu. „Už méně důvěřuji mužům. Ten, kdo se dostane na vytoužené místo vedle mě, to má holt složitější. Protože já jsem si dřív myslela, že v životě existují pohádky a teď už vím, že každá pohádka má blbej konec,” krčí rameny Šeredová.

Jak to má Alena a Gigi s rozvodem se dozvíte v naší další reportáži, kterou pro vás připravujeme.

Reklama

Další články

Načítám