Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Struktura jejích vlasů se podobá zpěvačce Macy Gray či Dianě Ross. Andrea Košťálová dobře ví, že kdyby na své háro použila hřeben, tak by vypadala velmi podobně, jako zmíněné zpěvačky ve vlhku u rovníku.

Reportérka Top Star Magazínu ale spatřuje u svých vlasů nějaké výhody. Například může vypadat pro svého přítele, počítačového experta Martina, vždy úplně jinak.

„Když mě přítel viděl poprvé vyžehlenou, tak byl překvapený,” směje se Andrea a jedním dechem dodává: „Můj kluk má několik holek. S kudrlinami, rovnými vlasy a pak má tu nalíčenou a nenalíčenou. On si může vybrat a nemusí podvádět, má doma hned několik holek,” říká Košťálová.

Dřív se reportérka a moderátorka snažila bojovat s přírodou a vlasy si rovnala, teď už to neřeší. „Snažila jsem se vlasy žehlit, teď už žehličku nechávám v rukách profesionálů, anebo nechávám svoje vlny žít,” mávla rukou Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám