Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Přestřelka mezi synem Věry Špinarové (†65) Adamem Pavlíkem a zpěvákem Vítězslavem Vávrou pokračuje! Když se druhý manžel zesnulé umělkyně vyjádřil, že podle něj syn matku přetěžoval, nakládal na ni moc práce a že to právě mohlo způsobit její smrt, Adam mu vzkázal, že až ho potká, rozbije mu ústa. Pak se nechal slyšet, že ho klidně nechá potupně vyhodit od rakve, pokud by si dovolil na pohřeb Špinarové dorazit. Co na to Vávra?

„Vůbec nevím, že se něco takového děje. Opravdu to říkal? To jsou mi věci. Ale takový je život. Opakuju: vůbec to nemám ze své hlavy. Říkalo mi to v poslední době víc lidí, spousta kamarádů, kteří s ní mluvili na koncertech. Věra si jim stěžovala, že je toho na ni strašně moc,“ řekl Super.cz Vávra, který již dříve za jednoho z původců informací označil kamaráda Karla Šípa, nyní přidal jméno Petra Jandy. Ten ostatně i nám ve vzpomínce na Špinarovou zmínil, že si mu postěžovala, že už koncerty nezvládá.

Ke konfliktu přímo v obřadní síni v sobotu v Ostravě ale rozhodně nedojde. „Nemohu tam jet. Marodím s nohou. Jsem rád, že vůbec dojdu doma do koupelny,“ dodal Vávra.

Reklama

Další články

Načítám