Hlavní obsah
Článek

Americká značka balených vod už do kampaně povolala spoustu krásných dívek a žen, mezi nimi například herečku Mischu Barton. Ta byla na pláži v Malibu, kde většina fotek vzniká, k vidění nedávno. A minulé úterý se před objektiv postavila další známá dívka, jednadvacetiletá modelka a herečka Ireland Baldwin, dcera Aleca Baldwina a Kim Basinger.

Ta se pyšní pěknou štíhlou, ale ne vyhladovělou postavou, kterou objektivu nabídla ve stříbrných dvoudílných plavkách. „Jedinou cestou, jak v bikinách vypadat dobře, je správně se starat o své tělo. Kvalitně jíst, trénovat, protahovat se. Také nosit bikiny, které sedí vašemu typu postavy,“ radila v interview pro magazín Galore. Tam také uvedla, že to byla právě její slavná máma, která jí dodala kuráž ke vstoupení do světa modelingu. „Dodala mi odvahu, abych vystoupila ze své komfortní zóny a zkusila to. Byla mojí největší motivací,“ řekla.

Ireland už má za sebou i filmový debut, v roce 2013 si zahrála s Kim Basinger (ztvárnila její mladší ‚já‘) ve filmu Zpátky do ringu. V herectví by chtěla dál pokračovat.

Reklama

Další články

Načítám