Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Nikol Štíbrová (37) je momentálně v šestém měsíci těhotenství. A jak je vidět, požehnaný stav si nadmíru užívá.

S kamarádkami Veronikou Arichtevou (37) a Martinou Pártlovou (44) relaxuje v rakouských Alpách, kde se pochlubila rostoucím bříškem i pohlavím prvního potomka, kterého čeká se svým snoubencem Martinem Kynclem.

„Prcku, pěkně zhluboka dejchej, ať si roztáhneš hrudní košíček, synáček poprvé na horách,“ pochlubila se Štíbrová na sociální síti. Jméno pro syna zatím s Martinem vymyšlené nemají, odkládá se i veselka.

„Svatbu zatím odkládáme, chtěla bych si ji užít i já. Ne že by mi vadilo abstinovat, ale...Jo, vadí mi abstinovat,” vtipkovala nedávno Štíbrová.

Moderátorka otěhotněla na listopadové dovolené v Thajsku, kde ji přítel Martin požádal o ruku. Nejednalo se ale o žádnou romantiku při západu slunce, jak by se na první pohled mohlo zdát. Přítel jí totiž zásnubní prsten nasadil v době, kdy si čistila zuby.

Reklama

Další články

Načítám