Hlavní obsah
Článek

Modelka Gabriela Bártová (35) se drsně obula do svého stále ještě manžela Vaška Noida Bárty. Označila ho za alkoholika a feťáka. "Faktem je, že Václav se i díky mně zbavil závislosti na drogách, ale alkoholu nikoliv. Několikadenní pití alkoholu vždy končilo prohloubením Václavových psychických problémů, s nimiž byl i v psychiatrické léčebně," řekla Bártová.

A špína z obou stran pokračuje. Vaškova reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Gábinu nazval nevěrnicí a zlatokopkou, které jde nyní jen o jeho peníze. "Každý nevěrník hledá důvody, proč rozbil rodinu. Na jednu stranu ze mě dělá ochlastu a feťáka, na druhou stranu chce, abych ji živil a dal jí svou kreditní kartu," řekl Blesku Noid, který o poměru své ženy s plastickým chirurgem Paulisem věděl dříve, než na ni přišla média. "Moje žena si neuvědomuje, že ji lidé díky mně na ulici poznávají. Takže když spala u rodičů svého milence, našel se dobrák, který mi to napsal," vysvětluje Noid.

Nařčení manželky z braní drog a neustálého popíjení se mu rozhodně nelíbí. "Kdo ví, v jakém jsem zápřahu, musí se těm jejím výpadům smát. Zejména poté, co na ni praskla nevěra, kterou nazývá oporou," dodal Noid.

Reklama

Další články

Načítám