Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nádherná, probouzející se příroda nás ohromuje krásou rozkvétajících květin. Přenesme si něco z její nádhery i do svých domovů. Květinové vzory jej doslova rozzáří. Jsou módní a krásné. Pozvednou interiér naší ložnice na originál. Květiny do ložnice patří!

Proměňte svou ložnici v romantickou oázu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Květinové motivy ve vaší ložnici vytvoří útulnou atmosféru a každé ráno vás nabijí novou energií. Užijte si ji do sytosti a vyberte si z mnoha dezénů a kvalitních materiálů na Bonatex.cz. Najdete zde fantastické 3D vzory, které květy ve vaší posteli zobrazí jako živé. Všechna povlečení, která jsme pro vás vybrali, se navíc pyšní německým certifikátem kvality Öeko-Tex Standard 100, který zaručuje rozměrovou a barevnou stálost i to, že výrobek neobsahuje škodlivé látky. Které povlečení vyberete?

Pro romantické duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každého, kdo chce usínat obklopen romantickou atmosférou, nadchne něžné povlečení Mona. Je z hladké bavlny, zdobené jemnými kvítky ve sladěných barvách. Meruňkové a růžové odstíny tvoří okouzlující duo, které rozzáří každou místnost. Hladká bavlna je příjemná k pokožce a ideální pro jakékoliv roční období. Nechte se hýčkat!

Květy jako živé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky moderní 3D technologii jsou květy na povlečení Only Blue tak realistické, že se vám nebude chtít věřit, že nejsou skutečné. Efektní vzor, propracovaný do posledního detailu, si vás získá na první pohled. A co teprve na dotek! Luxusní bavlněný satén neklouže, nestudí, je hebký a jemný na omak a perfektně odvádí vodu. Dopřejte si něco extra!

Moderní design a nulová údržba

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Modré, zelenkavé a šedé odstíny. Exotické květy a plameňáci. Povlečení Paradies ohromí každého milovníka moderního designu. Ale krásný vzhled není jeho jedinou předností. Je vyrobeno ze stoprocentní bavlny v krepové úpravě, takže nevyžaduje žehlení a vždy vypadá bezchybně. Je příjemné na omak a potěší vás i praktickým zapínáním na zip. Pusťte si domů trochu exotiky!

Vesnická romantika v luxusním provedení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechte svou ložnici rozkvést lučním kvítím a nalaďte se na vlnu vesnické romantiky! Povlečení Purity je k tomu přímo stvořené. Šedé, modré a zelené lístky, motýlci, klasický bílý podklad – to je recept na atmosféru letní louky. Toto romantické povlečení je vyrobeno ze stoprocentní bavlny technikou renforcé. Je utkáno z jemnějších nití kladených hustě vedle sebe, díky tomu je tkanina jemnější a přitom pevnější. Svezte se na svěží rozkvetlé vlně!

Další články

Načítám