Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah asi nejznámější americké mámy Kris Jenner (61) a jejího mladšího partnera Coreyho Gambleho (36) je u konce. Podle zahraničních médií matka Kim, Khloé, Kourtney a Roba Kardashianových a Kylie a Kendall Jennerových potřebuje víc prostoru na rodinu a reality show, již s ní natáčí. Pár spolu začal chodit v listopadu 2014.

Podle informací z jejího okolí má prý Kris obavy o budoucnost rodinné reality show Keeping Up With The Kardashians, kterou televizní stanice E! vysílá už deset let. „Kris se teď skutečně chce zaměřit na show a postarat se, aby její rodina zůstala ve vysílání,“ cituje RadarOnline svůj zdroj.

Ještě v lednu se přitom objevily spekulace, že pár chystá svatbu. Ty ale Jenner v show Ellen DeGeneres, jíž byla v únoru hostem, vyvrátila. „Už jsem to udělala dvakrát a moc to nefungovalo. Ale člověk nikdy neví,“ řekla. „Dokud věci fungují, tak proč do nich zasahovat?“ dodala tehdy. Tady už to ale dofungovalo...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám