Hlavní obsah
Článek

Barbara Devil Orlická (28) je na Slovensku asi nejznámější hvězdou filmů pro dospělé. Tato brunetka se proslavila milostným aktem s jedním z účinkujících ze slovenské verze reality show VyVolení. Podívejte se na fotky této náruživé krásky a posuďte sami, zda si zaslouží váš obdiv.

Barbara se narodila jako velká exhibicionistka. Už odmalička se ráda předváděla a to jí vydrželo až do dospělosti. Je nechvalně známá svými „erotickými úlety“.

Před třemi roky na erotickém veletrhu v Berlíně předvedla sex s náhodně vybraným divákem, čímž porušila pravidla, které pořadatelé veletrhu zveřejnili na začátku akce. „Chceme být seriózní,“ řekl tehdy tiskový mluvčí akce Axel Schaffrath. Orlická se proti obvinění bránila. „O takovém nařízení jsem nevěděla. Kdyby ano, tak bych ho samozřejmě dodržela,“ řekla.

Jiný skandál způsobila tím, že na vernisáž výstavy mladého slovenského výtvarníka Borise Sirky přijela v luxusní limuzíně oblečená pouze do kožichu, pod nímž skrývala jen kalhotky. Hollywoodské hvězdy, třeste se!

Reklama

Další články

Načítám