Hlavní obsah
Článek

Herečku Mariku Šoposkou (34) diváci vídají v seriálu Ordinace v růžové zahradě v roli lékařky Bibi, v minulosti to byla například První republika, Cirkus Bukowsky, Vyprávěj nebo film Já, Olga Hepnarová. Pravidelně je k vidění také v divadlech, V Celetné a ve Studiu DVA v Praze. Fotka pochází ze zkoušky komedie Patrika Hartla Líbánky na Jadranu, kterou uvede druhé jmenované divadlo na své letní scéně na Vyšehradě.

„Mohla bych vyprávět o tom, co musí občas herečka pro svý role podstoupit. Když vám to ráno jakžtakž sluší, cejtíte se celkem žensky v novejch šatech, i váš syn vám na otázku ‚Sluší mi to?‘ odpoví ‚De to‘, začne ten den docela dobře. Jenže pak dorazíte na kostýmovku a Patrik Hartl z vás během deseti vteřin udělá sedmiletýho chlapce... Ještě jsem třeba nehrála štětku na haj*l!!!“ žertovala herečka v komentáři k fotce. Nehraje chlapce, ale mladou turistku v chorvatském kempu.

Líbánky na Jadranu jsou komedií s Evou Holubovou a Bobem Kleplem v hlavních rolích. Ti ztvární starší manžele, kteří si v rámci příprav na důchodové každodenní soužití vyjedou zavzpomínat na svatební cestu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám