Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nyní je vhodný čas na detoxikaci organismu! Co děláte pro to, abyste se cítili lépe? Držíte půst, diety či zvýšíte příjem vlákniny? Pokud se stále necítíte dobře, měli byste se zamyslet nad střevními parazity. Právě ti způsobují únavu, bolesti hlavy či zažívací potíže. Samotná detoxikace nestačí k tomu, abyste tyto tvory vypudili z těla ven a pocítili úlevu. Jak se tedy zbavit těchto potíží?

Zbavte se únavy či zažívacích potíží!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Právě odčervení vašeho těla je posledním krokem k tomu, abyste se opravdu zbavili vašich obtíží. Rady, kterých je plný internet, sice jsou efektivní pro detoxikaci, ale už nemyslí na tyto neviditelné tvory. A zrovna střevní paraziti způsobují, že se po zimě vaše tělo nemůže nastartovat. Cítíte se nafouknutí, máte zácpu nebo trpíte dlouhodobou únavou? Paraziti se do vašeho těla mohou dostat už jen díky tomu, že máte doma domácího mazlíčka. Stačí jedno olíznutí anebo pomazlení se s ním. Ano, opravdu tak málo stačí k tomu, aby do vás paraziti vnikli. Víte, že počet parazity nakažených lidí roste? Proč byste je nemohli mít právě vy!

Výskyt parazitů roste

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Myslíte, že se vás paraziti netýkají? Mýlíte se. V zemích EU se výskyt střevních parazitů odhaduje na 8 - 12 %, což dokumentují např. studie z Řecka či Itálie. U nás však chybí pravidelný monitoring výskytu parazitů u obyvatelstva. Průzkum na východním Slovensku z roku 2010 zjistil, že v průměru 20 % dětí trpí na parazitární onemocnění. Dle hlášení parazitologických laboratoří v ČR se postupně zvyšuje záchyt střevních parazitóz. Za rok 2016 to bylo více než 2.300 případů, zdrojem je statistika SZÚ. To je jen špička ledovce. Jedná se o případy zjištěné na základě zjevných příznaků. Ve většině případů se v prvotní fázi paraziti neprojevují, anebo průvodní příznaky připisujeme něčemu jinému.

Očistěte dokonale své tělo díky dvojí detoxikaci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky zvýšené hygieně jsme si odvykli provádět pravidelnou vnitřní očistu organismu. To je špatně. Abyste své tělo dostali do maximální harmonie, je potřeba provádět dvojí detoxikaci. Tzn. očistit tělo od toxinů, ale i od případných parazitů. Pomohou vám s tím osvědčené bylinky, které je možno extrahovat. Například česnek využívaly již naše babičky. I ořešák či tymián má prokazatelné antioxidační účinky. To vše, a ještě něco navíc najdete ve zcela přírodním přípravku ParatizEx, který pomáhá udržovat správnou funkci střev a je vhodný i k celkové detoxikaci. Stačí jen dodržet měsíční kúru, kterou je třeba užívat pouze 2x ročně. Získejte všechny tyto benefity dvojí detoxikace díky ParatizExu.

Jak ParatizEx funguje? Zcela na přírodní bázi

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základem unikátního složení přípravku ParatizEx je prémiová 100% rostlinná formulace. Tyto extrakty pomáhají k detoxikaci, posílení obranyschopnosti organismu a na parazity. Doplněk stravy ParatizEx obsahuje kombinaci 9 ověřených bylinných extraktů pro správné fungování zažívacího systému se zaměřením na střevní parazity. Obsažená papája obsahuje latex s proteolytickou aktivitou, usnadňuje trávení bílkovin a má negativní vliv na vývoj střevních parazitů jako jsou červi. Přípravek lze zakoupit v lékárnách i pod dřívějším názvem ParazitEx, složení i cena zůstávají naprosto stejné. Využijte akční nabídku na eshopu Lekarna.cz za cenu 499 Kč.

Další články

Načítám