Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Gottová (48) ukázala, že si z módní policie nic nedělá. Na charitativní nákup do známé sítě drogerií vyrazila před zraky médií v holinách za pár stovek. "Vím, že mi jedna módní stylistka zase naloží. A představte si, že ty holiny nevyhodím. Prostě si je klidně vezmu ještě jednou na sebe," smála se Gottová.

"Když si něco vezmu dvakrát na sebe, hned dostanu nakládačku. Chtěla bych vidět, jestli si paní stylistka bere věci na sebe jen jednou a pak je hodí do koše. To bych chtěla tu její výplatní pásku vidět," dodala se smíchem půvabná Ivana Gottová na třetím ročníku charitativní kampaně s názvem 5 miliónů pro dětský úsměv.

Cokoli se symbolem úsměvu si v těchto dnech zakoupíte ve známé síti drogerií, půjde na nadaci Naše dítě. "Ráda se zúčastňuji bohulibých akcí, kde můžu pomoci. Vlastně se zúčastňuji převážně jen charitativních akcí," říká Ivana.

Moderátorské nabídky odmítá. Vedle moderování VIP zpráv na TV Prima se věnuje jen rodině. "Necítím se na to. Zatím jsem nekývla na žádnou moderátorskou nabídku," upřesnila Ivana při charitativním nákupu, kterého se zúčastnila společně s Mahulenou Bočanovou (57), Petrem Vondráčkem (48) a Romanem Vojtkem (52).

Ivana utratila ze všech nejvíc. V drogerii nechala skoro dva tisíce. "Kupovala jsem speciálně zboží označené úsměvem. Jsem ráda, že se koná kampaň, která pomůže mnoha dětem," dodala závěrem Gottová.

Reklama

Další články

Načítám