Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od té doby, co se z korpulentní moderátorky Anety Christovové stala blondýna, trošku se jí změnil život. Potkali jsme ji třeba v porotě soutěže krásy Dívka roku. "Hodně lidí mi říká, že jako blondýna vypadám mladší. To bych se k tomu ale ještě musela líčit, což se ani nikdy nestane," řekla nám.

"V porotách soutěže krásy už jsem byla několikrát. Možná si říkají, že jako tlustá budu víc objektivní. Já už těch sedmdesát kilo na jejich postavu nezhubnu. Koukám na tu jejich pravou krásu, na charizma, které v sobě mají. Hodně lidí má pokřivené vidění a dívka s velikostí osmatřicet se jim zdá tlustá, zatímco já vidím pěknou štíhlou babu," míní moderátorka, která sama nosí šestačtyřicítku anebo osmačtyřicítku.

"Jako blondýna se zase o tolik líp necítím. Navíc to cítím hodně finančně a už chápu, proč se o blondýnách říká, že jsou zlatokopky. Ta údržba je drahá a náročná, všechny ty přípravky, které musíte používat, lezou do peněz. Mám dokonce jednu známou, co dává za blonďatou hlavu patnáct tisíc měsíčně. A taky mi to vlezlo trošku na mozek. Mám takovou teorii, že peroxid proniká buňkami až na něj," svěřila komička, kterou můžeme vídat i v představení Trojhlavá saň.

A proč tedy zůstává blondýnou? "Líbí se to mému partnerovi, a navíc Princova rodina na Mauriciu miluje evropské typy, blondýny se světlou pletí. Letos pojedu za tchyní, tak ať se jí líbím aspoň trochu. Já jsem pro ni obryně a vypadám, jako bych ji chtěla sníst. Tak ji aspoň sežere blonďatá Evropanka," smála se Aneta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám